divendres, 31 de desembre del 2010

Buff epic run "córrer és de covards"

Per a tots aquells que teniu mitificat al gran Charlie Reixach i la seva gran frase "córrer és de covards", aquesta és la gran cursa, jeje....

De fet nosaltres ( Montse, Sergi, Guillem, Marta, Joe, Judith, Anna i jo) és el que vem fer, córrer poquet poquet, vem quedar en el lloc 1500 sobre uns 16oo corredors... sóm uns megacraks!!!!
2 horetes per fer 8 kilometres...



Això si, "els cacos, les caques i la mosca" que era com ens deiem ( ells eren lladres amagats darrera un antifaç, i jo una mosca sense ales)... ens ho vem passar d'allò més bé i vem riure molt i molt.

La cursa és el de menys, l'ambient és lo xulo, practicament tothom va disfressat: de submarinistes, d'avatar, de troglodites,... i durant la cursa qui més qui menys va fent les seves actuacions espontanies i payases.



EL nostre crit de guerra era.... " A ROBAR CARTERAS... " i ens vem ficar tan dins el paper que fins i tot ens vem atrevir a fer-nos fotos amb la poli de veritat, bé, polis pero que molta por no feien...
erem els lladres de "sucre"... ningú podía amb nosaltres...
I a l'estil " no puedoooorr no puedoooorr.." vem anar passant tots els obstacles de la cursa: pneumàtics, pous d'aigua, vem remuntar xarxes, vem reptar per sota de filferros ( a l'estil rambito) i un munt de coses més....



fins i tot li vaig tocar els pits i el cul a una rosa espectacular, tan espectacular que no podía ser real, era un tio!!!! merda.... ummm... pero quins pits!!!!!

Ara ja estem preparats per fer l'ironman, i espero que l'any que vé alguna persona del geamm s'apunti, amb una mica de temps preparem una bona disfressa i a fer l'animal!!!



Per cert, el dia va començar plujos pero va acabar ben assolellat, tot el circuit va ser al voltant del castell de montjuich i al final de premi entrepans i marranades a tope.

Ben asseguts menjavem al costat dels canons de montjuich amb tot el mar de fons, estava ben buit de vaixells pirates, era un dia de treva, i cap ni un es va atrevir a atacar-nos..

era un dia solament per riure..

Ferranet

6 comentaris:

Montse ha dit...

eeeeeeeeiiiiiii!!!
Ferranet, m'ha agradat molt la teva piada!!!
M'encanta lo de "lladres de sucre"... jejejjeje...

Pa que correr, si no había ni carteras ni ná de ná... Sólo gente con prisa, dónde iban? jajajajaja XD

A reveure companys/es i per un 2011 farcit d'escalades i muntanyes!!

Nogués ha dit...

Ostia tiu, quina pedazo de PIADA!!! Esta xula la buff epic run, pero aixo de tucar els pits i el cul d'un home ja comença a ser preocupant, jejjeje...

¡¡¡A ROBAR CARTERAS!!!

Alfredo ha dit...

Muy bien...esto tenemos que hacerlo los del GEAMM, quiero decir hacerlo todo..la planificacion..
Ferran, mola, seguro que lo pasasteis genial,,..

cuidaros

Ther ha dit...

Està clar que es una prova a la mida dels superactius membres del GEAMM!!! l'any que ve hauríem d'organitzar-nos per fer-la!!! ha de ser molt molt divertida!!!

Ana ha dit...

Què bona la piada i la disfressa, m'has fet riure Ferranet!
Estic segura que ho vau passar molt bé, té pinta de ser molt divertit.
Una abraçada als Buff-corredors.

JAUME ORS ha dit...

... gràcies Ferran, ets "lo puto crack!!!" Segur que us ho vareu pasar d´alló més bé ... l´any que bé ens hi apuntem, segur !!!