dilluns, 29 de novembre del 2010

CÉLLECS, ROQUES NOVES (Marrón i Capitan tupé)





Dijous ... una escapadeta a prop de casa ... Céllecs que cada día ens sorpren una mica més. Continuem recorren aquesta escola pel vesant sud i continuem més concretament per Roques NOves. Avui ... el sector Marrón i Tupé.
Per la ocasió en Bladé, en Dieguito i en Jaume ... el trio peligroso !!!!

(VIDEO RESUM)
Cauen les vies Sobregan, la de la esquerra l´esperó que no surt a la guia de BArcelona alrededores i continuem a la veina Tupé on fem "Capitan Tupé" una via un pel lletxota.



en Bladé a la esperó ... maquísima )



en Jaume també a l´esperó ... via 10!!!)


en Jaume també a l´esperó ... via 10!!!)


(... frikejant !!!)


CÉLLECS, ROQUES NOVES
(Marrón i Tupè)

APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.ORIENTACIÓ: Sud i est.EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.






2 comentaris:

Alfredo ha dit...

Joesss con los trios!!
que suerte poder escalar entre semana..brrrr!!

cuidaros

Ana ha dit...

Ai, que fins i tot m'agrada l'esperonet...Molt bé als tres. Diego, vigila amb aquests dos que et tornaran un fanàtic!!!