dimecres, 8 de setembre del 2010

Barranc de l'Artiga (França, Ariege)



Diumenge 5 de setembre, finalment ens em acabat per decidir i anem cap a França!, aquest cop un pel lluny a fer l'Artiga i Marc, dos barrancs, molt propers entre ells, i molt, però que molt recomenables. En Jordi Bladé, en Jordi Nogués i en Sergi Lugo, faran l'equip GEAMM.
Aproximadament entre 3:30-4:00 hores ens plantem a la zona en
qüestió : Mataró/Ripoll/Puigcerdà/Ax-les-Thermes/Tarascon/Vic_de_Soç-Marc, una bona pallissa, però del tot recompensada !. Sobre les 09:45 sortim desde , en 45 minuts estem adalt, les vistes i el paissatge són impresionants, només el fet d'estar allà ja s'ho val !.
Entrem a dins, s'ha de dir que l'últim cop que vaig anar-hi i varem tindre que renunciar, l'aigua presentaba un aspecte molt més ferotge. els ràpels, salts, desgrimpades, són impresionants, el barranc o té quasi tot, el lloc, els ràpels, salts de fins a 12 metres, l'estètica del barranc.
Hi ha llocs, que s'ha de vigilar perquè rellisca, però la tònica és de preda bona.
Moltes zones de descans, i protecció. Varies instal·lacions, tan per si va carregat, com per si hi trobeu molta gent (el nostre cas !, ple d'empreses d'aventures).

El descens el varem fer en 2:30h, retorn després del salt de 6 metres, sortida per la dreta, i arribem al parking en 15 minuts.

4 comentaris:

Alfredo ha dit...

Ostrass..me gusta me gusta.!!
estoy entre una bici o un traje de neopreno..el traje es mas barato no??
Aguitaaaaa!!!

cuidaros

Ana ha dit...

Molt bé a l'equip barranquero. Ei, estava pensant que igual podríeu muntar una empresa d'aquestes d'aventura per recaptar fons pel proper aniversari, no? ;)

Jordi Bladé ha dit...

Vaya tute de cotxe company, però va valer la pena, i tornarem de ben segur...encara podrem fer alguna sortideta més per acabar l'any barranquero.

JAUME ORS ha dit...

Això es diu frikisme !!!! Però sempre val la pena per llocs tant macos com aquest !!!! Guaiiiii.