dimecres, 2 de juny del 2010

CÈLLECS, ROQUES NOVES.

Dijous ... serà una jornada intensa dons pleguem de treballar a les 14.00 ... dinar i cap a escalar a Cèllecs al sector de Roques Noves i tot seguit marxarem a Badalona per veure l´audiovisual dins la jornada del festival de muntanya d´en Crish Sharma i la Daila Ojeda ... som-hi !!!!



(VIDEO RESUM)

Arrivem al sector de Roques Noves amb en Diego dins del nostre plan de coneixer tots els sectors de Cèllecs i avui toca Roques Noves.Arrivem a la part de dalt on ens trobem amb la barra de traccions per escalfar una mica ... bé ... per fer la conya !!!



Tot seguit arribem a peus de vies i el sector és maco de debó ... predominan la placa i les regletes.
Avui dins el sector de Roques Noves ens centrem al sector d´en Minguet situat a l´esquerra de la franja rocosa.
Escalfem amb la via "Diedre Minguet" 5c la més assequible del sector però per començar ... ja pica una miqueta. Tot seguit fem "Minguet" 6a+ , per tot seguit ja probar en Top Rop la "38 Tacos" un 6b/6b+ realment increìble. Una sortida de placa per acabar amb bona preses de mans i amb llençament inclós !!! Bé ... queda pendent de primer i segur que caurà !!!!





(la sortida de 38 tacos)

A continuació ens deplacem a la dreta i fem la "Mensturació frustada" 6a+ també molt maca, amb sortida de placa per a continuació una tirada de regletes de dits per com no, en Top Rop probar la "Gallina Blanca" 6c però com no ... ens quedem a meitat de via ... allà queda l´intent.
Queda per la següent jornada recorre la resta del sector que promet de debó !!!!
CÈLLECS
SECTOR ROQUES NOVES

(informació i resenyes recullida per en Josep Escoda, Mohawk)

APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.
Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.


ORIENTACIÓ: Sud i est.
EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.
ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.
ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.


2 comentaris:

Alfredo ha dit...

Yo, de ser tu, miraria de comprarme una casita, por los alrededores..si yo creo que esas piedras te hablan..Orssss..Orsss.. Orsss

olee!! cuidaros

Ther ha dit...

Ostres Jaume, és veritat comprar una caseta per la zona,,...mmmm! Entre setmana és genial que hi hagi moviment!