diumenge, 23 de maig del 2010

AGULLA DE CÉLLECS (Via Caciques, 6b)


Tresor: "Qualsevol objecte de preu, amagat o colgat des de temps, del qual, en el moment d'ésser descobert, ningú no pot demostrar el darrer propietari"




(Vistes de l´agulla de Céllecs ... el cap de l´indi)



(VIDEO RESUM)

Això és la Agulla de Céllecs, un petit tresor, un regal de la naturalessa i que nosaltres, els escaladors podem disfrutar de la seva bellesa, un capritx de la natura que ens pot recordar al cap d´un Indi i que ens enfilem pel seu cos fins arrivar al damunt seu per tot seguit disfrutar de les vistes que ens ofereix.






Es dimarts i ens trobem l´amic d´en Mure, en Muré en Diego i en Jaume ... una altre vegada a Céllecs, per descobrir una miqueta més aquest sector. Entre d`altres, apart de fer la via Caciques també tastarem una mica d´artifo a la seva via veina.







La via Caciques, amb l´equipament just, però els pasos més difícils ben protegits té dues parts, la del inici en placa, fisurada i maca un pel bruta que cal protegir amb algún friend mitja entre el primer químic i el seguent parabolt per continuar per un desplom de bons cantells i ben protegit per arrivar adalt de la Agullola.
Més a la dreta trobem una via perfecte per practicar l´artifo i encara més a la dreta dues vies més per continuar practican. Allà en Mure i el seu colega varen disfrutar de valent !!!




AGULLA DE CÈLLECS
Via Caciques, 6b

APROXIMACIÓ: Desde el sector Senglar, que esta per sota de la placa, cal perdre una mica d´alçada i seguint el fil de la paret. Desde el sector senglar s´an equipat dues linees de ràpels per arribar al peu de via, força més ràpid.
ORIENTACIÓ: Sud/Sud-est
ROCA: Granit.

8 comentaris:

Mohawk ha dit...

Osti Jaume, la Caciques realment és la que va per l´esquerra de l'esperó. La que vau fer sembla ser que és la via original que comença per la placa, potser millor fins hi tot que la Caciques, que és una mica més difícil... Igualment felicitats per gaudir de l'Ag. de Cèllecs!

A tibar-li!!

Alfredo ha dit...

Fijo, le vamos a cambiar el nombre a Cellecs, ya mismo le llamaremos escuela "Jaume" y Banyadores va por el mismo camino...


cuidaros

JAUME ORS ha dit...

... gràcies Josep ... vaig buscar la Lidia però no la vaig saber trobar. Alfrediki ...como ha ido el finde largo ????

Jordi Bladé ha dit...

Osti!! qui surt escalant? jijiji
Quin es el proxim sector??
Ets un Cellecsmaniac!!!
abraçades.

ferran ha dit...

encara que no estiguessis amagat, tu ets el nostre petit tresor jaume... ens veiem un dia d'aquests per fer totxets i estar en bona companyia
ferranet

Look87 ha dit...

blogwalking, nice to see your blog.
it is a good and great blog.
please visit my blog n follow me.
thanks n friendgreeting...

Anònim ha dit...

runescape Top 100 Servers Private Server

Anònim ha dit...

Ostres! Guapíssima la via i sembla de puta mare per aprendre a col.locar cacharrillos i artificial,.... jo també vull apuntar-me a aquesta escola aume-céllecs!!!!

Felicitats a tota la troupe, es veu que vau disfrutar de valent!

Jaume Mayor