dilluns, 26 d’abril de 2010

Canal Mtjalluna 150m 45º-50º - Masella


Diumenge 25 d'Abril, per celebrar Sant Jordi, alguns dels membres del GEAMM, s'en van a la Masella, a esquiar ..., NO !! a esquiar NO! Em vingut a fer canals. El proposit primer era fer la canal de Mitjalluna, de poca dificultat, però accessible per un dia tranquil, i ens servirà d'entrenament. Durant la setmana anem inspeccionant els foros, i les fotografies, i en Pere Tutu i en Sergi, decideixen que potser podem obrir la primera canal GEAMM. segons les fotografies que ens havien proporcionat es veia una mica de neu, cosa que ens ajudava a fer l'ascenció.
arribem al parking de adalt la Masella, comencem a pujar ., en Pere Monta, Pere Tutu, Jordi Bladé (s'estrena a la seva primera canal), Laura, Adrien i en Sergi. En menys d'1 hora estem davant la canal, aparentment la neu de la fotografia que hi havia penjada a la piada de infohielo, no tenia res a veure amb la realitat, la neu havia desaparegut, solament podiem trobar neu a la canal de la Mitjalluna. en aquell moment ens decidim per fer cordades i temps, Primera cordada Laura i Adrien, segona cordada Jordi i Sergi, i la tercera cordada, serà la que a falta de confirmació, haurà obert la canal GEAMM el 25/04/2010, que properament us penjarem piada i ressenya.
un cop ens decidim pujar, tamquem els ulls uns instants, i l'Adrien i la Laura, ja havien acabat la canal, podriem dir que havien fet una canal precoz !. En resum, canal sobre inclinació 45º, algun resalt en gel, encara aguanta, però no gaire més, algun pas en mixte de III+, adalt reunió amb dos espits i cordino. En jordi es va iniciar, superant les poques dificultats com si hagués fet canals tota la vida. La sortida vam decidir no arribar al cim, degut al mal temps que s'acostaba, ejem...3 comentaris:

ferran ha dit...

un hurra per la desvirgacio del jordi, ara ja estas preparat per fer aproximacions al gran capucin, ja no tens excuses, je je...
ferranet

Jordi Bladé ha dit...

Això és que vaig amb bons monitors, tot sembla més fàcil. Soc un crack del gel, ja sabia jo que això de preparar caipirinhas al final em serviria per alguna cosa. jijii

Alfredo ha dit...

Molaaaa a ver si algun dia me decido..y me llevais de paseo

Blade..eres una maquina.