divendres, 20 de març del 2009

Esportiva al Sud de Catalunya

La Cristina, l’Esther, l’Alfredo, la Sandra i la Carla varem ser la primera expedició en sortir cap a les Terres de L’Ebre. En Jose, la Mireia, en Víctor i la Gemma varen sortir una mica més tard i el cotxe més mandrós fou el del Pere M. , l’Anna i en Raimon.
Així que nosaltres obríem camí cap a un destí desconegut, però de ben segur un dia d’escalada. L’Alfredo i la Carla havien estat indagant per Internet sectors i vies de la zona. Desprès de estudiar-nos-ho amb cura i consens a l’hora de l’esmorzar varem decidir que el millor seria anar a Ulldecona, a la serra de Godall, situat a la comarca del Montsià, una zona d’escalada esportiva coneguda com l’ermita de la Pietat, més exactament al Sector del Baiges.

Desprès d’un viatge ple de rialles, bona música i llargues converses on s’evidenciava la molt propera primavera ( la sang altera ) varem arribar a l’aparcament ( al cantó de la blanca Ermita ), ens varem equipar i... - sabríem localitzar la paret ? Reconeixeríem les vies de la ressenya un cop allà ?- Preguntant, amb imaginació i sobretot gràcies als coneixements adquirits al curs d’escalada varem anar avançant en la bona direcció, més de 20 min. de camí sota la feixuga calor d’un dia d’Agost ( de veritat ho semblava! ) fins trobar la gran vertical calcària davant els nostres ulls! – Segur que aquest és el nostre sector !!- Un sector amb gran varietat de graus, vies de 20 metres d’alçada i molt ben equipades.

L’Alfredo va ser el primer en tastar la roca; bona, molt bona. I a partir de llavors amunt i avall, amunt i avall una darrera l’altre. Desprès d’unes quantes trucades el Jose and Company ja eren allà i al cap d’unes quantes hores en Munta, l’Anna i el Raimon. Varem conèixer a la Gemma i la Mireia, parelles del Víctor i en Jose, qui també es varen animar a escalar. Molt trempades, per cert, i qui esperem formin part del GEAMM ben aviat ( envieu-me la fitxa ! ).


Una vegada més, una bona colla del GEAMM perduts al confí de Catalunya gaudíem d’una molt bona combinació; clima, esport i companyarisme.


By Carla

5 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

Ens haurem de perdre per aquest indret !!! Caray Cris, quina pose de model !!! Abraçades.

Unknown ha dit...

Ei! Jaume, no et perds ni una piada eh!!
Moltes gràcies per la felicitació!!i fins la propera i pròxima escalada !
petons.

Anònim ha dit...

M'ho vaig passar molt bé amb tots i totes vosaltres, sou una colla genial i amb ganes de tornar a fer alguna sortideta amb vosaltres, però sense perdrem pel camí de tornada, jejeje!
Carla aviat t'envio la fitxa!!!

Petonets per tothom i gràcies!
Gemma

Alfredo ha dit...

Eyssss!!!! Carla, todo un detalle de no mencionar mis ""TROPEZIENTOS"
´{{SAKES}},a pesar de las rascadas, me lo pase genial!!rodeado de mujeres..(un dia os contare de que hablan)
Un saludo

Alfredo

Anònim ha dit...

Molt bona roca, un lloc per repetir, tot i que queda una mica lluny, però sempre va bé saver-ho.

Alfredo te portaste como un campeon!!!
Petons a tots!!!
CRIS