dilluns, 5 de gener del 2009

Montserrat (El Clot de la Mònica)


Avui dilluns 5 de Gener decidim avans d´anar a donar la carta als Reis d´Orient, deixar-nos caure per Montserrat Sud a fer una mica de via llarga. Com anar a Gorros a data d´avui és imposible pel tema dels allaus de ... pedres, decidim anar a Montserrat Sud, i més concretament a la zona del Clot de la Mònica.

Quedem a les 9 del matí al Bruc, i com el Bar de l´Anna és tancat ens hem citat al Bar del Casal. Per la ocasió som: Sergi, Esther, Ferranet, la Sandra, l'Adrien, el seu colega Nacho?, la Marta, un amic de la Marta, en Marçal i en Jaume.

El Bar del Casal dirigit pel Jordi (un autentic crak, de veritat ... una abraçada ben forta!!!) ens ajuda a digerir l´esmorzar i ... el fred que pela, dons avui és un autentic día d´hivern. Fred i vent !!!

Entre riures i esmorzar decidim que farem però el primer dubte asoleix ràpid. Es pot escalar al Clot de la Mònica per la nova reglamentació pels anidament d´aus ? Cap problema ... una trucada al nostre estimat Pere Tutu i en un plis plash des de la seva oficina ens diu que endavant.

"Aproximació a la Pastereta"

Tot seguit acabant d´esmorzar ens dirigim direcció Vinya Nova per anar a parar al parking més aprop de la nostra zona.

"Foto de grup"

Quin fred !!! ... Devant nostre tenim la paret de la "Pastereta".



"Aresta Est" (110 mts. V-)




"Alberto Gonzalet" (80 mts) al Serrat del Mutaner

"Funció Clorofila" (130 mets. V)


"En Marçal obrim el primer llarg"

La Marta en acció

Farem 3 cordadas: Marta, Marçal i Jaume la via "Funció Clorofila" (130 metres, V). Per cert una abraçada a la Ana Fernandez que es recupera d´una petita lesió. En Jaume ha fer un llarg pensant amb ella (una abraçada). L´Adrien, la Sandra i en Nacho la via "Aresta Est" (115 metres, V-) i en Sergi, en Ferran i l'Esther decideixen anar a buscar sol i es quedan al Serrat del Muntaner a fer o "Pizarro" o "Alberto Gonzalez", unes plaquetes ben xules per practicar a posar cacharros i ... esclar a pendre el solete, jé, jé.

"En Sergi, l'Esther i en Ferranet a la placa"

Resum: Marta, Marçal i Jaume a l'ombra, congelats de fred, amb els dits sota cero, i un ventet de mil dimonis. L´Adrien, la Sandra i en Nacho de tranquis al solet per l'Aresta i en Sergi, en Ferran i l'Esther de passeig posan cacharritos al sol.


"L´Adrien fent una mica el friki"


... però això sí, "que nos quiten lo bailao" i després d´un fantàstic dia d´escalada tornem al Bruc al Bar d´en Jordi en dues tongades, dons la cordada d´en Sergi com han anat sobrats de temps han sigut els primer en arribar al bar i marxar per a continuació fer-ho la resta del grup.


Més riures, un bon dinar-brenar amb ... entrepans al gust del cosumidor, personalitzats fins i tot a l´hora d´escollir els "ous" per fer la truita de l'entrepà de la Sandra i marxem cap a casa dons ... ens esperant els "REIS".

"La Sandra escollint els ous d´en Jordi"

Que us portin forces coses el Reis !!!

6 comentaris:

Mingo ha dit...

Nosaltres vam estar per Agulles i pensavem que aki baix, on heu anat vosaltres potser s'estava millor, però ja veig que també fotia una bona rasca. Felicitats per l'activitat i un saludo especial per l'Adrien.
Per cert hi ha cartells o alguna cosa que digui que no es pot escalar?.Pq sino ja m'explicareu, hem d'anar sempre amb la llista? i la gent de fora?

Ana ha dit...

Molt bé, penya, no hi ha qui us aturi! Ni el fred, ni els desprendiments ni res pot amb vosaltres!!! Per cert, Jaume, et torno l'abraçada, gràcies per recordar-te de mi.

Petons a tothom!

Anònim ha dit...

Fred, és dir poc.
Un estat de congelació dels dits que feia por trobar alguna fisura d'aquestes llises(bona presa)on et puguessis agafar per por a que et rellisquessin i et quedessin allà (dits i prou)!!!
A part d'això molt i molt bé la primera escalada de l'any!!!

martulina

GEAMM ha dit...

El fred ha sigut la nota predominant del día, però menys mal que la calor dels meus companys ho pogut amb el fred.
Ah ! De notes que no es pugui escalar per enlloc, o sigui que a mirar internet o a trucar al PERE (jé,jé)

Sergi ha dit...

Molt bona la piada, a veure si repetim, però aquesta vegada sense tant de fred, per cert la cordada d'en Ferranet, l'Esther i en Sergi, després de fer la seva via, van recollir, seguir caminant fins arribar a Funció Klorofílica, Ferranet obra primer llarg, i com que veiem que el grup de la Marta, je, je van molt lents ens donem mitja volta. ;-) no la veritat que al varem pensar que per avui ja estava bé, i vam obligar a l'Esther a baixar, la tia ja començava a fer el segon llarg, quines màquines que sou...

Unknown ha dit...

Molt bé! . Molt xula la piada i no sabeu l' enveja SANA que us tinc. Quines ganes d'escalar!! Que passi aquest fred ja! i somi!. Tinc ganes de fer trobades com la de la piada, tots plegats muntanya a munt entre rialles i bon rotllo.