diumenge, 24 de maig del 2009

TASTET A L'ESCALADA ESPORTIVA

La Proposta de l’Esther ha tingut èxit! Una bona colla dels membres del GEAMM ens hem trobat al sector Els Jardins de Montserrat, Collbató. Molt recomenat com a zona de iniciació, tant per nens com per adults.

A les 10:00 del matí ens reunim; la Sandra, l’Esther , la Carla, en Marc, en Tito, l’Albert, el Xavi, la Eli, i l'Aina. Deunidó!

Desprès d’un bon esmorzar a la Fonda enfilem cap a la concorreguda pared, sí sí, allà només hi faltàvem nosaltres! Cua calia fer per poder començar a escalar!.


L’Esther instruïa a l’atent Marc, cal a dir amb molt bones dots de monitora. La Sandra, tranquil.la amb el seu “ apadrinat” , el Tito, qui una vegada més demostrava gran destresa en la tècnica de l’escalada, i el jove Albert ens va deixar a tots sorpresos amb la seva habilitat per convertir-se en una bellugadissa sargantana., pared amunt, pared avall. La Carla, vestida de “ bonito” amb sabatetes i tot!! venia per estrenar-se com a possible cangur de l’Aina, qui no va passar desapercebuda en el sector, doncs la inaguantable xafogor ens afogava a tots. Allò semblava una sauna!!


Mentre les primeres vies van caure per a tots IV,IV+ i fins i tot V! en Ramon i la Marina ens van venir a saludar, encantats de coneix-te Marina!!, El Xavi i la Eli, quina parella més polivalent! De papis a escaladors i d’asseguradors a papis. Jo quan sigui mami vull ser com vosaltres !!

Va arribar el gran moment;

En Tito s’atraveix amb un 6a+, encadenat!! Enhorabona Tito!! (- i ens deus una birreta!! -), La Sandra hi va el darrera, del 6a+, i el puja amb gran facilitat. Ara el moment de l’Esther! Peuet aquí i maneta allà fins dalt! Olé! En Marc també s’hi anima, i amb la seva particular tècnica, recorda; - pasets petits, la punteta dels peus i sinó una bona abraçada a la roca sempre funciona! I cap a munt, va descobrir el vol amb efecte pèndol. En Ramon, amb paciència i elegància també va fer cim. Quin èxit!!


Així doncs vàrem marxar tots contents cap al Casal del Bruc, a fer un veure fresc, desprès d’un calurós dia de satisfaccions, amistat i escalada!!!

By Carla :-)


6 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

... felicitats per la convocatoria !!! ... i ben vingudes les noves sergantanes !!!

Xavier Sanchez ha dit...

Ei,fieres de l'escalada!!!
Felicitats pel 6a+ (o veus Esther com ho podies fer sense problemes?)i pels "novatos" ( Tito, Marc i l'Albert) que aviat ens muntaran les vies!!!
Ens va saber molt greu no quedar-nos més temps però ja vau tenir prou banda sonora, la calor va ser massa per la peque. Diumenge vam anar a les Paparres i com que corria una mica de vent va estar mooolt bé i vam poder escalar força vies.
I menció especial per la nostra super cangur Carla, l'Aina t'ho va posar difícil però et vam veure molt bé. El proper dia que aneu a fer una clàssica amb el Pere, a l'endemà et fitxem,jeje!!!

Xavi i Eli

Ther ha dit...

Felicitats als nous. Em va fer molta ilusió veure Ramon i coneixer la Marina! les convocatòries funcionen i això motiva!!! Benvinguts.
I encantats de la comapnyia de l'aina, que pobreta feia molta calor!!. A en Marc: passets petits, i fes cas als munis!!!!
Repetirem!!! Salut!

Alfredo ha dit...

Muy bien...
Por lo que veo un dia fantastico,para todos.
Lo que no me ha quedado claro,Aina(la peque)
tambien escalo????

Cuidaros

Xavier Sanchez ha dit...

Alfredo, el dissabte no va escalar pq les condicions no eren bones, però diumenge sí que va tocar roca sí, si vols la prova pots veure la foto al blog nosedeg.blogspot.com.
Una abraçada!
Xavi i Eli

Ramon ha dit...

A nosaltres també ens va agradar poder compartir un bonic dia d'escalada amb vosaltres. Això sí, un altre dia procurarem ser-hi a primera hora i no perdre'ns l'esmorzar!
Felicitats a tots els debutants. I gràcies Carla per ser tan benèvola: "amb paciència i elegància".

Fins aviat!
Ramon i Marina